خواص جینسینگ

جینسینگدر قرن ها در پزشکی سنتی چینی استفاده شده است. این گیاه دارای رشد آهسته و کوتاه، با ریشه های گوشتی می تواند به سه دسته تقسیم شود: بسته به اینکه چقدر رشد کرده است: تازه، سفید یا قرمز.جینسینگتازه قبل از 4 سال برداشت میشود، در حالی که جینسینگسفید بین 4-6 سال برداشت میشود و پس از 6 سال یا بیشتر، جینسینگقرمز برداشت میشود. انواع مختلفی از این گیاه وجود دارد، اما محبوب ترین جینسینگآمریکایی (Panax quinquefolius) و جینسینگآسیایی (Panax ginseng) است.

 

بیشتر بخوانید: خواص جینسینگ | ۱۹ خاصیت جینسینگ در سلامتی، پیشگیری و درمان بیماری ها

 


جامعه سلامت جینسینگ ,برداشت ,سال ,میشود ,خاصیت ,گیاه ,خاصیت جینسینگ ,این گیاه ,سال برداشت ,برداشت میشود ,6 سالمنبع

دیابت بارداری | ۹ نشانه دیابت بارداری و راه های درمان آن

رژیم غذایی کتوژنیک چیست؟ فواید و عوارض آن را بشناسید

9 دلیل برای مصرف زنجبیل

مرکز مشاوره چیست و چه کمکی به ما می کند؟

درمان استرس و اضطراب

اسهال و درمان آن

افسردگی چیست با علائم و راه درمان افسردگی آشنا شوید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هر چی بخوای هست آپ دان shaapaaraak تخفیفان تو بهترین خرید رو از ما داشته باش خرید بهترین ترازوی دیجیتال گروه تلگرام ---------------- yastech فرادید پرهام ایرانیان