جینسینگدر قرن ها در پزشکی سنتی چینی استفاده شده است. این گیاه دارای رشد آهسته و کوتاه، با ریشه های گوشتی می تواند به سه دسته تقسیم شود: بسته به اینکه چقدر رشد کرده است: تازه، سفید یا قرمز.جینسینگتازه قبل از 4 سال برداشت میشود، در حالی که جینسینگسفید بین 4-6 سال برداشت میشود و پس از 6 سال یا بیشتر، جینسینگقرمز برداشت میشود. انواع مختلفی از این گیاه وجود دارد، اما محبوب ترین جینسینگآمریکایی (Panax quinquefolius) و جینسینگآسیایی (Panax ginseng) است.
دیابت بارداری | ۹ نشانه دیابت بارداری و راه های درمان آن
رژیم غذایی کتوژنیک چیست؟ فواید و عوارض آن را بشناسید