خواص جینسینگ

جینسینگدر قرن ها در پزشکی سنتی چینی استفاده شده است. این گیاه دارای رشد آهسته و کوتاه، با ریشه های گوشتی می تواند به سه دسته تقسیم شود: بسته به اینکه چقدر رشد کرده است: تازه، سفید یا قرمز.جینسینگتازه قبل از 4 سال برداشت میشود، در حالی که جینسینگسفید بین 4-6 سال برداشت میشود و پس از 6 سال یا بیشتر، جینسینگقرمز برداشت میشود. انواع مختلفی از این گیاه وجود دارد، اما محبوب ترین جینسینگآمریکایی (Panax quinquefolius) و جینسینگآسیایی (Panax ginseng) است.

 

بیشتر بخوانید: خواص جینسینگ | ۱۹ خاصیت جینسینگ در سلامتی، پیشگیری و درمان بیماری ها

 


جامعه سلامت جینسینگ ,برداشت ,سال ,میشود ,خاصیت ,گیاه ,خاصیت جینسینگ ,این گیاه ,سال برداشت ,برداشت میشود ,6 سالمنبع

دیابت بارداری | ۹ نشانه دیابت بارداری و راه های درمان آن

رژیم غذایی کتوژنیک چیست؟ فواید و عوارض آن را بشناسید

9 دلیل برای مصرف زنجبیل

مرکز مشاوره چیست و چه کمکی به ما می کند؟

درمان استرس و اضطراب

اسهال و درمان آن

افسردگی چیست با علائم و راه درمان افسردگی آشنا شوید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود سرا دانستنی ها درباره فیلم و سریال هنرهای من کرشمه چای ایرانی خرید اینترنتی akhbar tecnolozh3 لیوان تبلیغاتی - هدایای تبلیغاتی راسا گیفت وبلاگ ساسان شامل بهترین مطالب خرید اینترنتی گیتار - گیتار ایران