خواص چای ترش

۱۵تا ۳۰ درصد چای ترش را اسیدهای آلی تشکیل می‌دهند. اسید مالیک، اسید تارتاریک و اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در چای ترش هستند. این ترکیبات در بسیاری از میوه‌ها از جمله انگور نیز یافت می‌شوند. آنها به افزایش ایمنی بدن، داشتن پوستی بهتر، کاهش فشار و کلسترول خون، کنترل التهابات و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کنند.


جامعه سلامت اسید ,چای ,ترش ,اسیدهای ,آلی ,عملکرد ,چای ترش ,اسیدهای آلی ,و کلسترول ,فشار و ,کاهش فشارمنبع

دیابت بارداری | ۹ نشانه دیابت بارداری و راه های درمان آن

رژیم غذایی کتوژنیک چیست؟ فواید و عوارض آن را بشناسید

9 دلیل برای مصرف زنجبیل

مرکز مشاوره چیست و چه کمکی به ما می کند؟

درمان استرس و اضطراب

اسهال و درمان آن

افسردگی چیست با علائم و راه درمان افسردگی آشنا شوید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عشق ممنوع hectormka96 home cakenet سئو وب پرندگان طراحی سایت | سارین وب 97 دانلود آوین صنعت مجموعه مشاوره کسب وکار و دیجیتال مارکتینگ افزا